Udskriv siden

Pige DM 2012

Skive Gymnastikforening var i weekenden den 31. marts og 1. april værter for Pige DM i kvindelig idrætsgymnastik.

Det var to spændende dage, med flotte præstationer i rigtigt rare omgivelser. SGF kan bryste sig af at have rigtig gode rammer til de store konkurrencer. Lørdag middag var der mange tilrejsende gymnaster og tilskuere der benyttede sig af Jebjerg Sport Event Centers Cafe hvorfra man stadig kunne se konkurrencen. Der var tilmeldt 53 piger i alderen 8-13 år fordelt på 3 rækker til weekendens konkurrencer.

Lørdag formiddag var det de ældste piger der dystede i Pige 3 rækken. Her deltog SGF med hele 5 gymnaster ud af 8.

Den samlede vinder i denne gruppe blev Linnea Højer Wang fra VIK. 2 pladsen gik til SGFs Antonia Maria Hotineanu der også blev 2’er i barre og basic line, samt Danmarksmester på bom og 3’er på gulv. Den samlede 3. plads gik til SGFs Julie Høg Krogsgaard der også hentede en 2. plads på hest. 4. pladsen gik Anna Rump Hansen der fik bronze på hest. På 7. pladsen kom Skives Amalie Brammer Kristiansen der blev Danmarksmester på gulv og fik bronze på bom og i basic line. Derudover deltog Mathilde Fuglsang for første gang i Danmarksmesterskabet.

Vi er godt tilfredse med pigernes flotte placeringer, og specielt med Amalie der pga. skader har måtte tage den hårde beslutning at stoppe sin idrætsgymnastik karriere efter DM. Det er rigtigt godt gået at hun vandt medaljer i alle de tre redskaber hun kunne deltage i.

Lørdag eftermiddag var det tid til Pige 2 hvor Asta Burlund Jepsen, Stephanie Hulegaard Lyng og Victoria Christensen fra SGF deltog. I denne konkurrence var der dog ingen medaljer til Skivepigerne.

Søndag var det tid til den sidste række – Pige 1 hvor de yngste piger deltog. Her var eneste Skivepige i det 19 piger store felt Sofie Søgaard. Hun nåede desværre ikke medaljeskamlen, men var rigtigt tæt på med en samlet 6. plads, en 5. plads på hest og 4. plads på barre og bom.

Alt i Alt var det en velafviklet konkurrence i Jebjerg Sport og Eventcenter. Allerede om 14 dage gælder der Junior og Senior DM i Kastrup hvor SGF deltager med 6 gymnaster.

Resultater kan snart ses på www.dgf.dk

 link til DGF

Billede  -  af  
 
Download i original kvalitet (  kb)
Dragtsponsorer for KIG