Udskriv siden

Iskold gymnastik succes i Brårup

Emilie Louise Andersen Dansk Junior A mester.

Samantha Drejer Thomsen blev i 2009 Skives første Junior A danmarksmester i mange år. Det var forhåbningen, men ikke forventningen, at en af foreningens yngre gymnaster kunne gøre hende kunsten efter. Lørdag d.8/5 afholdt Skive Gymnastik Forening for andet år i træk DM for Juniorgymnaster i idrætsgymnastik på hjemmebane i Brårup. En velbesøgt Brårup Hal så Emilie Louise Andersen afslutte en koncentreret og flot gennemført konkurrence med at hjemtage ikke mindre end 4 danmarksmesterskaber, idet hun vandt mangekampen med 44,3 point og fik guld på hest, i barren og på bommen. På gulv måtte hun ”nøjes” med en 3. plads. Her blev der så plads til en anden Skive gymnast – Signe Juhl Jørgensen, som blev mester i denne disciplin. Præstationerne bliver sat i relief af det faktum, at både Emilie og Signe er pige gymnaster og kan stille op i denne række 2-3 år endnu.

9 ud af 15 Junior A medaljer til Skive GF

Signe Juhl Jørgensen opnåede en samlet 3. plads i konkurrencen og opnåede ligeledes en 3. plads i spring over hest. Den sidste medaljetager i Junior A blev Janneke Lanng, som vandt sølvmedaljen med en flot barreøvelse. Alle 5 danmarksmesterskaber i rækken til Skive og 9 ud af 15 medaljer til Skives gymnaster. Var det ikke nok til at lokke smilet frem hos en hårdtarbejdende træner med mange piger i konkurrence, så kunne Hanne Laursen glæde sig over at se 6 Skive piger blandt de første 8 i den samlede placering.

Gode placeringer – stor bredde.

Med Janneke Lanng som nummer 5, Mette Høgh Nielsen som nummer 6, Rikke Lanng som 7 og Emma Mader Kjær som 8, var der trængsel af Skivepiger i toppen af feltet, som talte 22 gymnaster. Rebecca Liborius Jensen blev nr. 20 og Julie Lund Larsen nr. 21 i det stærke felt.

Masser af metal i Junior B

Skives 3 deltagere i Junior B måtte også på skamlen ved eftermiddagens medaljeoverrækkelse. Julie Møller Hindkær blev samlet nr. 2 og det blev til sølv på gulv, bronze på bom, guld i barren og sølv på hest. Junior debutant Anna Rump Hansen blev samlet nr.3, vandt guld på gulv, fik sølv på bom og bronze i barren. Kirstine Martiny, som var i konkurrence for første gang efter blot ét år som idrætsgymnast, sikrede sig en 4. plads og bronzemedaljer på gulv og hest.

Afsked med Brårup

Det blev så det sidste mesterskab i Brårup. Ny direktør fra Jebjerg Sport og Event Center Jan Dyhrberg Andersen kiggede indenfor, hilste på og blev klogere på den idrætsgymnastik, som han som centerchef skal være med til at huse fra 1. september. Han så dygtige Skive gymnaster demonstrere stor bredde og gode resultater. Han så desværre også publikum og frivillige, der småfrysende måtte beholde trøjen på i en meget tempereret hal. Det var en lille plet på et ellers vellykket mesterskabsstævne. KIG-formand Allan Lanng glæder sig over de gode resultater og udtaler:” Junior stævnet er for gymnasterne, instruktørerne, forældrene og de frivillige kulminationen på et rigtig godt år for Eliteafdelingen. Det er en fornøjelse, at mærke den opbakning, som vi har modtaget fra alle sider. Den tager vi gerne med, når vi flytter til Jebjerg.”En anden, som lagde vejen forbi, var Birthe Lauritsen fra Sparbank. Hun var også velkommen. Hun kom nemlig for at overrække en check til Elitepigerne i forbindelse med kampagnen 10tilforskel, som foreningen vandt i april måned. Pengene skal bruges til at indrette KIG-afdeling i Jebjerg

Billede  -  af  
 
Download i original kvalitet (  kb)
Dragtsponsorer for KIG